Glucosamine hond

Sorteer op
Glucosamine voor je hond? Wij bieden verschillende producten aan!

De vele voordelen van Glucosamine voor je hond

Glucosamine is een kwaliteitspreparaat voor de ondersteuning van de gewrichten van een hond. het stimuleert de opbouw van gewrichtsvocht en ondersteund de gewrichten en zorgen dat deze soepel blijven. Glucosamine zorgt voor smering van de gewrichten. Naarmate je trouwe vriend ouder wordt neem de Glucosamine productie af, het kan dan nodig zijn om jouw viervoeter extra Glucosamine toe te dienen. Daarom bieden wij dit product aan.

De voordelen van Glucosamine

Glucosamine heeft vele voordelen voor honden, in dit hoofdstuk worden de meerdere voordelen van Glucosamine toegelicht. Het supplement zorgt voor een beter voeding van de gewrichten door het gewrichtsvloeistof te stimuleren, het voordeel hiervan is dat jou trouwe vriend hierdoor weer beter kan bewegen. Het vloeistof kan gezien worden als een soort beschermingsmiddel voor de gewrichten. Ook stimuleert het het kraakbeen enorm, dit wordt bevorderd met de juiste voedingsstoffen en zorgt voor een betere afvoer van de afvalstoffen in het kraakbeen. Het gevolg hiervan is dat door middel van het middel de aanmaak van gezond kraakbeen wordt gestimuleerd.

Symptomen van gewrichtsproblemen bij je hond

Er zijn meerdere symptomen waaraan je kan herkennen dat je hond gewrichtsproblemen heeft. Zo kan je viervoeter stijve of gevoelige gewrichten hebben. Je trouwe vriend gaat mank lopen, dit is een duidelijk symptoom van gewrichtsprobleem. Mocht je viervoeter moeilijk zitten, staan of de trap op kunnen, dit geeft aan dat zijn gewrichten niet meer werken naar behoren. Mocht je hond gedragsverandering tonen of wordt hij zwaarder zijn ook symptomen van gewrichtsproblemen.

Juiste voedingsstoffen

De gewrichten van je viervoeter kan je redelijk gemakkelijk ondersteunen door hem/haar te voeden met supplementen. De oorzaak van de gewrichtsproblemen is bijna altijd: het kraakbeen. Mocht je huisdier ouder worden, gaat het kraakbeen erop achteruit. Dit zorgt ervoor dat de gewrichten gaan schuren. Het voeden van Glucosamine kan de aanmaak stimuleren, als de honden ouder worden maken ze dit minder aan en zorgt dus voor gewrichtsproblemen.

 

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur