Hondensokken

Sorteer op
Sokjes voor honden worden vaak toegepast wanneer je trouwe vriend last heeft van een wondje of kwaaltje waar de hond niet aan mag likken. Door de poot te voorzien van een hondensokje kan de hond de wond niet langer open likken waardoor het sneller zal genezen.

Hondensokken kopen

Deze sokken voor honden zijn bedoeld voor verschillende hondenrassen. De onderkant van de honden sok is volledig bedekt met een antislip rubberen coating.

Biedt volledige grip, zelfs op gladde oppervlakken. Ideaal voor oudere honden of honden met verwondingen aan het bewegingsapparaat. Ideale bescherming van kleine wondjes van vingers en kussentjes.

Een goede optie voor schoenen voor vies weer of vorst. Het beschermt niet alleen tegen vuil en kou, maar ook tegen zout dat op de poten van de hond terechtkomt. Zelfs geschikt voor een hond die nog nooit eerder sokken heeft gedragen.

Voordelen hondensokken

Deze hondensokjes voor binnenshuis zullen de pootjes warm houden en beschermen tegen de kou, maar ook tegen uitglijden op tegels of vloeren. Daarnaast beschermen de sokjes het parket- en leren meubelen tegen de scherpe klauwen van uw hond. Deze sokjes zijn ontzettend licht, de hond zal ze gewoon niet opmerken.

Hoe kies je de beste hondensokken?

Hondensokken? Maak je geen grapje? Helemaal niet, honden, vooral kleine rassen – vooral geliefd bij de stadsmensen – hebben precies dezelfde behoefte aan sokken als hun baasjes. Bovendien passen gewone sokken niet bij hen. Ze hebben sokken nodig met een beschermende zool – waterdicht en antislip.

Laten we echter duidelijk maken waar sokken voor zijn, zorgt de natuur er niet voor dat honden het zonder kunnen? Eigenaren van honden van kleine decoratieve rassen moeten begrijpen dat zowel de Chihuahua, de Toy Terrier als andere “baby’s” verschenen als resultaat van selectie – het gericht fokken van miniatuurhonden.

Dat wil zeggen, ze zijn helemaal niet aangepast om te overleven in de natuurlijke omgeving. Het zijn honden, en dat is het, maar ze willen ook gaan wandelen!

Dus als donzige wol het hondje nog steeds tegen de kou kan beschermen, kunnen zijn poten enorm last hebben van bevriezing. Bovendien kunnen kleine honden een zwak cardiovasculair systeem hebben, hun hart versnelt het bloed niet zo actief dat ze de poten opwarmen.

Sokken zijn geschikt voor honden van alle rassen. Het belangrijkste is om de maat van de poten te passen.

Voorzichtige eigenaren kunnen hondensokken kopen en zo dit probleem oplossen. Deze sokken hebben een brede elastische band, die de sokken te voet stevig vastzet, maar niet in de ledematen knijpt, zodat de hond lang in dergelijke sokken kan lopen. Zoals de meest gewone, “menselijke” sokken, kunnen hondensokken worden gewassen – met de hand of in de wasmachine.

Vandaag heeft u de mogelijkheid om de kleur en maat van de sokken te kiezen, waardoor u een accessoire kunt kiezen, bijvoorbeeld de kleur van de kraag en het meetlint of gewoon naar uw wens. In de regel vergezellen fabrikanten het label naar de sokken met een correspondentietabel van maten en rassen, dus het zal ook gemakkelijk zijn om het model te kiezen dat u nodig hebt in lengte en breedte.

Medewerker

Wij staan voor je klaar bij hulp en advies!

Openingstijden klantenservice:
Maandag t/m vrijdag: 9.00 – 17.00 uur