Dierenwinkel Groningen

Mr. Animal is een snelgroeiende online dierenwinkel in Groningen met een mega groot assortiment. Wij hebben de beste prijzen en een snelle levering. Door ons grote aanbod kunnen wij je garanderen dat je altijd vindt waar je naar op zoek bent. We hebben het assortiment met zorg samengesteld zodat we altijd het beste product kunnen aanbieden.

Bij onze dierenwinkel in Groningen doen we ons uiterste best om altijd de beste dienstverlening en service aan te bieden. We leveren in Nederland en België en dit doen we ook nog eens snel. Daarnaast trachten we altijd onze producten voor een zo scherp mogelijk prijs.

Wij zijn er voor alle soorten dieren! Van honden, katten en vogels tot aan reptielen, knaagdieren en vissen. Voor honden hebben we bijvoorbeeld verschillende soorten kleding, zelfs hondensokken! Handig voor in de winter, want net zoals ons kunnen viervoeters het ook koud krijgen. Daarnaast hebben we ook een onwijs groot aanbod aan hondenvoer, door gebruik te maken van onze filters kun je het perfecte hondenvoer voor jouw viervoeter vinden. Ons brede assortiment zorgt ervoor dat je ook dat ene lekkere merk vindt.

We weten allemaal dat het niet fijn is om ziek te zijn. Dit geldt voor zowel ons als je huisdieren. Gelukkig bieden wij ook medicijnen en supplementen aan. Dit doen we om het leven van jou en je huisdier aangenamer te maken.

Ook voor katten, vogels, reptielen, vissen en knaagdieren ben je bij ons op het juiste adres. We hebben niet alleen speeltjes, voedsel of kattenmanden maar ook verzorgingsproducten. De verzorging van je huisdier is erg belangrijk om zowel jou als je huisdier blij te houden. Dit geldt ook voor de omgeving van je huisdieren. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het aquarium waar je vissen in zwemmen. Een vies aquarium vol met algen is natuurlijk niet fijn voor jou of je visjes. Daarom hebben wij het makkelijk voor je gemaakt. We hebben een categorie voor je samengesteld die allemaal producten voor aquarium schoonmaak aanbiedt. Daarnaast hebben we ook een categorie die gaat over de verzorging van planten en water in je tank.

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 – 553 23 34

info@mranimal.nl

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 – 553 23 34

info@mranimal.nl